15. Konvencija MO SDP-a Črnomerec

Aktualno 24. rujna 2015

U srijedu 9. rujna 2015. godine održana je 15. konvencija MO SDP-a Črnomerec za odabir delegata za 13. Izvještajno-tematsku konvenciju GO SDP-a Zagreb.

Osim 60-tak prijavljenih delegata Konvenciju je posjetilo i nekoliko gostiju od kojih su neki i pozdravili sve prisutne te zaželjeli uspješan rad Konvenciji kao i Mjesnoj organizaciji SDP-a Črnomerec. Tu su bili; predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreb Davor Bernardić, potpredsjednik GO SDP-a Zagreb i član predsjedništva zadužen za praćenje rada MO Črnomerec Saša Molan, predstojnik Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske Tomislav Saucha te mnogi drugi.

Nakon odavanja počasti preminulim članovima, Konvencija je započela s radom.

Poslije pozdravnih riječi gostiju te predsjednice MO SDP Črnomerec Tamare Čubretović krenule su kandidature delegata za 13. Izvještajno-tematsku konvenciju GO SDP-a Zagreb te kasnije izglasavanje 28 delegata koji će predstavljati SDP Črnomerec.

Nakon odrađenog službenog dijela programa zanimljivo i informativno predavanje uz prezentaciju održao je doc.dr.sc. Hrvoje Pintarić koji je ujedno i član naše mjesne organizacije. Tema i naziv predavanja bilo je “Spriječiti ili liječiti”  te su prisutni dobili informacije i sveprisutnim kardiovaskularnim bolestima.

P9095264 P9095271 P9095274 P9095280 P9095285 P9095269  P9095290  P9095288